Olika sätt att stötta RBU

För RBU är det självklart att alla barn har rätt till en bra barndom. Att alla har rätt att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Även barn med rörelsenedsättning. Det finns flera sätt att stödja vårt arbete och vi är enormt tacksamma för det stöd vi får till vår verksamhet. Välj den form av stöd som passar dig bäst.

Du är välkommen att ge en gåva när som helst. Små eller stora gåvor – allt mottages tacksamt! Sätt in en gåva via PG 90 00 71-2BG 900-0712, Swish 90 00 712, eller ge en engångsgåva.

 

Minnesgåva eller gratulationsgåva

Vill du uppvakta någon som fyller år? Eller hedra minnet av någon som avlidit? Via vårt gåvoformulär skapar du enkelt ett gåvobevis eller minnesblad i samband med att du stöttar oss med din gåva.

Till gåvoformuläret för minnes- och gratulationsgåvor. 

 

Andra sätt att göra skillnad

Stöd som företag

Vill du och ditt företag göra skillnad nu och för lång tid framöver? RBU samarbetar med företag och andra organisationer med syftet att skapa ett bättre samhälle för barn med rörelsehinder och deras familjer.

Skänk din aktieutdelning

Som privatperson kan du skänka utdelningen på dina börsaktier till RBU. På så sätt behöver du inte skatta på utdelningen och värdet av din gåva blir större.

Fondspara med hjärtat

Se här hur dina pengar kan växa i Swedbank Robur Humanfond samtidigt som de verkar för en god sak.

Autogiro

För dig som vill stödja RBU regelbundet går det enkelt att registrera betalningar via autogiro. Du väljer själv hur mycket du vill bidra med. På så vis är du med och stöttar vårt arbete mer långsiktigt.

Testamente

Du kan göra stor skillnad genom att inkludera RBU som förmånstagare i ditt testamente. Testamentsgåvor till förmån för RBU är skattefria.

Kampfonden

RBU bedriver ett intensivt arbete för att rädda LSS och den personliga assistansen. Vill du stödja detta ändamål finns det möjlighet att skänka pengar till vår kampfond.

Använd PG 90 00 71-2, BG 900-0712 eller Swish 90 00 712, märk med Kampfond.

Donera via Facebook

Via ditt Facebookkonto kan du starta en insamling där pengarna går till RBU. Du kan engagera dina vänner som enkelt kan donera till din insamling via kortbetalning.

Starta en insamling

Vill du göra en insamling till förmån för RBU är det förstås enormt uppskattat. När du startar en insamling bidrar du i vårt arbete för att alla barn ska ha rätt att utvecklas utifrån sina förutsättningar.

Bli medlem

Självklart är alla våra medlemmar ett stort stöd. Tillsammans blir vi helt enkelt starkare. Som medlem hjälper du oss förbättra vårt arbete för att alla barn och ungdomar ska bli bemötta med respekt och få det stöd de behöver.

90_Konto_Logo_RGB

Vår verksamhet kontrolleras av Svensk Insamlingskontroll.

FRII-logo_web

Effektrapport 2018 gör vi enligt FRII:s (Frivilligorganisationernas insamlingsråd) krav.