Ge en minnesgåva

Hedra minnet av någon som stått dig nära och ge en minnesgåva till RBU. Du får ett fint minnesblad som du kan ge till de anhöriga samtidigt som du är med och bidrar till ett bättre samhälle för barn och unga med rörelsenedsättning.

Alla barn har rätt att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Din minnesgåva gör skillnad för barn och ungdomar med rörelsenedsättning och deras familjer. Stort tack för att ni stöttar RBU:s viktiga arbete!

När du ger en minnesgåva får du ett fint minnesblad i A4-format med din egen personliga hälsning på. Du kan välja att få minnesbladet skickat direkt med e-post till din eller annan valfri mottagare eller så kan vi skriva ut minnesbladet och skicka det med post till den adress du anger. Det är vanligtvis en begravningsbyrå, platsen för minnesstunden/begravningen eller till närmast anhörig.

Hur snabbt kan jag få minnesbladet?
Om du väljer ett digitalt minnesblad mailas det till angiven adress på en gång. Väljer du manuell hantering, kan vi inte garantera att tryckta minnesblad kan levereras i tid om det är mindre än fyra arbetsdagar innan minnesstunden/begravningen äger rum. Om det är ont om tid rekommenderar vi att du anger din epost och skriver ut bladet själv för överlämning på plats.

Skapa ditt minnesblad

Önskar du få ett digitalt minnesblad via epost och betala med kort eller Swish?

Vill du att vi skickar minnesbladet via post eller vill du betala på annat sätt för att få ditt minnesblad?

Behöver du personlig hjälp?

Behöver du hjälp att beställa ett minnesblad? Välkommen att kontakta oss på telefonnummer 08-677 73 00 eller via e-post info@rbu.se.