Vi som stödjer RBU

RBU samarbetar med företag och andra organisationer med syftet att skapa ett bättre samhälle för barn med funktionsnedsättningar och deras familjer. Så här säger våra samarbetspartners Thule Group, God Assistans och EPM om att samarbeta med RBU.

Mattias Ankarberg

Thule Group

Thule Group har en enkel filosofi. Om vi engagerar oss i någonting så gör vi det ordentligt, annars låter vi hellre bli. Samarbetet med RBU, oss som företag och våra medarbetare har blivit väldigt bra. Vi har sedan 2010 båda ett fokus på att skapa uppmärksamhet runt RBU:s viktigaste frågor och samtidigt bidra till medlemmarnas verksamhet. Vi har lyckats bra och det har varit väldigt kul!

Mattias Ankarberg, VD och koncernchef

God assistans

Många av God Assistans kunder är barn och ungdomar med olika funktionshinder. Vi vill att allas liv ska vara ett meningsfullt och aktivt liv efter egna förutsättningar och därför känns ett samarbete med RBU som ett självklart val för oss. Vi delar också RBU:s vision om ett rättvist samhälle och ett utvecklande liv för barn och unga med rörelsehinder. Men för att förbättra och förändra samhället för funktionshindrade måste vi hjälpas åt, ensam är inte stark. RBU är en mycket viktig del i detta.

Mikael Nordmark, grundare

EPM

EPM har ett långt samarbete med RBU både som IT-leverantör och stödföretag. EPM stödjer RBU i kampen för ett rättvist samhälle och ett utvecklande liv för barn och unga med rörelsehinder. Förutom sponsring av RBU:s verksamhet försöker vi på EPM data att främja organisationen genom att erbjuda en funktionell och kostnadseffektiv IT-lösning.

Mirsadr Tavakolian, Sales and Marketing Director.

Vi tackar också Oderland för deras stöd till RBU.