×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERVi som stödjer RBU

Så här säger Thule Group, ICA Maxi, God Assistans och EPM om att samarbeta med RBU:

thule_vd2016_banner-(1) Print

“Thule Group har en enkel filosofi. Om vi engagerar oss i någonting så gör vi det ordentligt, annars låter vi hellre bli. Samarbetet med RBU, oss som företag och våra medarbetare har blivit väldigt bra. Vi har sedan 2010 båda ett fokus på att skapa uppmärksamhet runt RBU:s viktigaste frågor och samtidigt bidra till medlemmarnas verksamhet. Vi har lyckats bra och det har varit väldigt kul!”

Magnus Welander, VD och koncernchef

Om Thule Group
Thule Group är världsledande på produkter som gör det enkelt att lätt, säkert och snyggt ta med sig det man behöver och bryr sig om när man lever ett aktivt liv. Under mottot Active Life, Simplified. erbjuder vi produkter inom två segment: Outdoor&Bags (utrustning för cykel-, vatten- och vintersporter, takboxar, cykel- och, barnvagnar, joggingvagnar, dator- och kameraväskor, ryggsäckar och fodral för mobiltelefoner och annan digital utrustning), samt Specialty (verktygs- och utrustnings-lådor för pick-up-bilar).

Våra produkter säljs på 139 marknader över hela världen. Vi är drygt 2 000 anställda på nio fabriker och fler än 35 försäljningskontor. Försäljningen under 2015 uppgick till 5,3 miljarder svenska kronor. Thule Group är ett publikt företag listat på Nasdaq Stockholm.


Rickard_web_ICA 

“På ICA Maxi vill vi göra vardagen enklare för alla. Familjer med barn med rörelsehinder har det ofta extra kämpigt att få ihop vardagen och hamnar lite i skymundan, har vi sett. Vi har därför för första gången tagit ett beslut bland fjorton handlare i region Öst att göra skillnad tillsammans. Vi kommer att stödja Riksförbundet för Rörelsehindrade Barn och Ungdomar, RBU, med både finansiering och synlighet. Vi vill helt enkelt göra det möjligt för RBU att genomföra ännu fler aktiviteter för barn och unga med rörelsehinder. Kan vi bidra till att RBU kan slå igenom bruset genom att ge dem synlighet i våra butiker, så tror vi att många fler familjer nås av det stöd och den gemenskap som RBU ger.

Genom att erbjuda RBU:s ungdomar praktik i våra butiker tror vi att vi samtidigt får en kontaktyta mot människor som kan berätta vilka svårigheter de möter i sin vardag och hur vi kan underlätta för både barn och vuxna med rörelsehinder i våra butiker.”

Rickard Johansson, talesperson för ICA Maxi-butikerna i Stockholmsregionen, Södertälje, Uppsala och Gotland.


 

Mikael_Nordmark GODASS~2

“Många av God Assistans kunder är barn och ungdomar med olika funktionshinder. Vi vill att allas liv ska vara ett meningsfullt och aktivt liv efter egna förutsättningar och därför känns ett samarbete med RBU som ett självklart val för oss. Vi delar också RBU:s vision: ”Ett rättvist samhälle och ett utvecklande liv för barn och unga med rörelsehinder.” Men för att förbättra och förändra samhället för funktionshindrade måste vi hjälpas åt, ensam är inte stark. RBU är en mycket viktig del i detta.”

Mikael Nordmark, grundare 


 

 

 

“EPM har ett långt samarbete med RBU både som IT-leverantör och stödföretag. EPM stödjer RBU i kampen för ett rättvist samhälle och ett utvecklande liv för barn och unga med rörelsehinder. Förutom sponsoring av RBU:s verksamhet försöker vi på EPM data att främja RBU:s verksamhet genom att erbjuda en funktionell och kostnadseffektiv IT-lösning.” – Mirsadr Tavakolian, Sales and Marketing Director.

Om EPM

EPM har sedan starten 1994 hjälpt små och medelstora företag/organisationer att sköta sin IT-drift. Traditionellt har vi gjort det genom att erbjuda driftstödsavtal och support på allt från enstaka delkomponenter till outsourcing av hela IT-funktionen. På senare år har vi arbetat intensivt med virtuell infrastruktur och serverhosting. Kostnadseffektiva tjänster för serverhosting och IT-drift med hög säkerhet och tillgänglighet utgör idag kärnan för vår verksamhet. Vi har tagit ytterligare steg mot framtiden med vår tjänst ”EPM Cloud Workspace”. En privat molntjänst som erbjuder IT som funktion och garanterar funktionalitet upp till både desktop och applikationsnivå.