Stöd RBU:s arbete med en julgåva!

Nu kan du ge bort ett fint digitalt gåvobevis i present och skapa ett bättre samhälle för barn och unga med rörelsenedsättning. RBU tar kampen för allas lika rätt att leva ett fullvärdigt liv.

Vi genomför läger, konferenser och en rad andra aktiviteter, både sådana som vänder sig till barnen och till deras föräldrar. Dessutom ger vi juridiskt stöd i frågor som rör skola och socialrätt. Vi driver också ett intensivt påverkansarbete för att samhället ska utvecklas i en riktning som är bra för våra medlemmar. Det handlar om skolfrågor, habilitering, hjälpmedel med mera. Sedan några år tillbaka har vi prioriterat LSS (lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade) och personlig assistans, viktiga frågor för människor med normbrytande funktion.

En gåva till RBU hjälper oss att fortsätta detta viktiga arbete.

 

Ge bort ett digitalt gåvobevis

Köp ett digitalt gåvobevis som du kan ge till dina nära och kära, det finns fem olika belopp att välja mellan. Gåvobeviset kan du ge bort som det är i digital form via mail eller själv skriva ut på papper. Gåvobeviset är en pdf i stående A4-format som visar att du har skänkt en gåva till RBU. Pdf:en går att  ladda ner på en gång när du betalat och fyllt i gåvoformuläret.

  • 100 SEK
  • 300 SEK
  • 500 SEK
  • 800 SEK
  • 1500 SEK

 

Köp ett digitalt gåvobevis.

 

Företag

Företag som vill ge en annan typ av gåva? Kontakta oss via info@rbu.se så hjälper vi till!