Fototävling: Alla har rätt till ett aktivt liv – tillsammans!

Vi vill nu fånga året som gått och året som går och efterlyser bilder från våra medlemmar. Bilder som ni kanske tog i somras under soliga dagar eller på höstlika promenader. Kanske i snön under vintern både i norr och i söder. Bilder från våren och den kommande sommaren. Vi vill fånga intryck från hela landet och se hur man lyckas vara aktiv och i rörelse även under coronapandemin.

Pandemin har inneburit att barn och ungdomar fått minskade möjligheter till aktiva liv. Träning och sociala aktiviteter är begränsade och som med mycket annat slår det hårdast mot personer med funktionsnedsättning. Trots de utmaningar som RBU:s medlemmar och familjer brottas med för att kunna utöva någon form av aktivt liv tillsammans så vet vi att det ändå pågår mycket runt om i landet.

Tävlingsinformation och regler

Medlemmar i RBU är välkomna att delta i fototävlingen med egna bilder på temat ”Alla har rätt till ett aktivt liv”. Fota och publicera din bild i RBU:s medlemsgrupp på Facebook senast den 31 augusti 2021. Beskriv gärna stunden du har fångat på bild. Var är den tagen? Vilka syns? Hur lyckades ni övervinna svårigheten att leva ett aktivt liv under pandemins många och långa månader?

Pris för bästa bild

Tre vinnare kommer att utses av en jury från förbundsstyrelsen. Som pris får vinnarna väskor ur kollektionen Thule Subterra från RBU:s partner Thule Group (totalt värde till varje enskild fotograf motsvarar ca. 5 000 kr i butik). Varje pristagare vinner dessutom 10 000 kr till sin distriktsförening.

Villkor och GDPR

Alla personer i bild som går att identifiera måste vara tillfrågade om de vill vara med på bilden och vara införstådda med publicering. Som facebookanvändare gäller de grundläggande användarvillkoren som du godkände när du skapade ditt konto. Användarvillkoren ger Facebook en icke-exklusiv licens att förfoga över det material som du lägger upp på ditt konto.