×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERRBU Skåne – Ridläger

Publicerad: 10-jan-2017

Ridläger 5-7 maj Landskrona/Mötesplats Borstahusen

Vårens ridläger kommer att äga rum i Landskronaområdet med boende på Mötesplats Borstahusen och ridning på Landskrona ridklubb. I år finns det möjlighet för hela familjen att följa med, men ridningen är bara avsedd för barnet/ungdomen med funktionsnedsättning. Lägret startar ca kl. 15.00 på fredagen med ankomst och incheckning och avslutas efter lunch på söndagen.

Boendet ligger nära havet i fina stugor för plats för upp till 6 personer och vi kommer att äta frukost, lunch och middag i närheten av vårt boende. På området finns det möjlighet att spela minigolf, boule och fotboll. Kanske blir det fläskboll utomhus! Vi hoppas också på att kunna boka in två badtunnor för lite avslappning efter ridningen. För de familjer som önskar ytterligare aktiviteter kan var och en själv boka in sig på närliggande bowling eller bad på badhus. Det finns även ett mindre SPA på området för dem som vill boka in en behandling.

Vi kommer som vanligt att rida vid 4 tillfällen, fredag kväll, lördag förmiddag och eftermiddag samt söndag förmiddag. Vi ska rida på Landskrona ridklubb som ligger ca 5 minuters bilväg från boendet på Mötesplats Borstahusen och därför är det en fördel om deltagarna på lägret har tillgång till egen bil under hela vistelsen.

Som vanligt kommer de som vill samlas på kvällarna för att prata och umgås så ta gärna med något gott att äta och dricka till kvällen.

Vi erbjuder plats för 12 barn/ungdomar och deltagare måste ha med sig det antal vuxna som den behöver för att kunna sitta säkert på hästen. Det är också önskvärt att de som har möjlighet även tar med personer som kan leda hästen.

Då arbetet kring planeringen av lägret fortfarande är igång så ber vi er att hålla utkik efter ett mejl med mer information som kommer att skickas ut i januari. Informationen kommer även att läggas ut på vår hemsida: http://www.skane.rbu.se.

Sista anmälnings- och betalningsdag: OBS! tidigt anmälningsdatum 28 februari
Kostnad: Vi får återkomma om detta då vi inte har alla priser klara ännu.

Vid anmälan meddela antal medföljande föräldrar, barn, ålder på barn, antal assistenter, om ni behöver någon som leder hästen, om ni önskar dubbelridning samt eventuella matallergier eller specialkost.