×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERRBU-forum 21-23 september (föreningsrepresentanter)

Publicerad: 13-feb-2018

Den 21-23 september samlar vi föreningarna för inspiration, dialog och erfarenhetsutbyte i Stockholm. Två deltagare från varje distriktsförening och lokalförening är välkomna att delta vid årets RBU-forum.

Datum: Fredag den 21 september kl. 16.00 – söndag den 23 september kl. 12.00
Plats: Scandic Klara, Slöjdgatan 7 i Stockholm

Fredag 21 september
Vi börjar kl. 16.00 med en träff för förtroendevalda där vi avsatt tid för erfarenhetsutbyte, och inte minst, personliga möten. Här har ni alla möjligheter att påverka innehållet. Maila era förslag till marita.lyemark@rbu.se, senast 15 augusti!

Lördag 22 september
Öppet forum där alla medlemmar är välkomna att delta. Det blir en innehållsrik dag med Demokratiakademin, RBU:s intressepolitiska arbete framöver och goda exempel från vår egen organisation.

Söndag 23 september
En dag som vänder sig till förtroendevalda. Vi avhandlar bland annat den nya dataskyddsförordningen GDPR, RBU:s grafiska profil och det nya medlemsregistret. Dessutom en föreläsning om mediehantering och tips och trix i kontakten med journalister.

 

Anmälan

Deltagare anmäler sig via anmälningslänken i inbjudan som har skickats till respektive förenings infomail. Sista anmälningsdag: 17 augusti