28 augusti
High Chaparral, Hillerstorp, Småland

RBU-dag på High Chaparral i Småland

RBU tillsammans med Thule och High Chaparral välkomnar RBU:s medlemmar till världens vildaste nöjespark. Förbered er på en fartfylld dag i vilda västern fylld av spänning och äventyr. Bli en del av äventyret tillsammans med oss!

I samarbete med våra vänner på Thule och High Chaparral planerar vi för en riktig toppendag för alla RBU:are. Vi har inkluderat alla aktiviteter i parken (även tågresa, guldvaskning med mera som man normalt betalar en slant extra för) och dessutom bjudit in ytterligare några roligheter så som magiker och mannen på de långa styltorna. Vi har också inkluderat mat, dryck och fika.

PS! Givetvis är detta under förutsättning att smittläget och aktuella rekommendationer tillåter oss att genomföra evenemanget.

När: Lördag den 28 augusti
Var: High Chaparral, Hillerstorp, Småland
Bokning: Boka senast 12 juli via High Chaparrals bokningssida

 

 

Vad kostar det?

För att göra det så enkelt och bra som möjligt för alla familjer har vi förenklat entrépriserna till fyra kategorier – små barn (gratis), barn, vuxna och ledsagare. För en familj på fyra plus ledsagare innebär detta att RBU:are betalar 700-800 kronor, istället för ordinarie entré på ca 1.900 kronor exklusive mat.

Det finns alltså fyra olika kategorier:

  • 0 – 3 år, gratis
  • 4 – 15 år, 100 kr / person
  • 15 år och uppåt, 200 kr / person
  • Ledsagare, 200 kr / person. Mer information om kategorin ledsagare längre ner.

Alla kategorier inkluderar: entré, tågresa, guldvaskning, tjurridning, Shooting Range, lunch (på valfritt matställe i parken), fika och bandana (scarf). Alla gäster som är speciellt inbjudna från RBU kommer att ha samma färg på sin bandana så att vi lätt känner igen varandra.

 

Information om ledsagare

På nöjesparker och andra aktiviteter finns det ofta en kategori vid köp av entrébiljett som kallas ledsagare. Denna person får många gånger gå in till reducerat pris och ibland helt gratis. Denna dag har vi dock valt att göra det lika för alla. Varje biljett inkluderar entré, upplevelser/aktiviteter, mat, gemensam fika och mycket mer. Allt detta till ett fantastiskt pris oavsett ledsagare eller åldersgrupp. För statistikens skull har vi behållit “Ledsagare” som en bokningskategori.

 

Information med anledning av covid-19

Att vi kan genomföra RBU-dagen avgörs förstås av smittläget och aktuella rekommendationer. Vi har därför gjort det möjligt att boka plats nu, och sedan betala efter den 12 juli (sista anmälningsdatum) via en betalningslänk som du får till din e-post.

 

Vill ni stanna längre än över familjedagen?

Tips! Efter en actionfylld dag kan ni checka in på motellet, hyra egen stuga, eller parkera husvagnen, husbilen eller tältet på campingen. Sedan kan ni ta ett svalkande dopp i sjön. Äta middag på Tonys Pizza eller Bryggan. Missa inte att utmana familjen på äventyrsgolf.

Ni kan boka boende direkt på High Chaparrals webb eller via telefon 0370–82785.

Bidrag för resa och logi

Resebidrag
Bilersättning till alla medlemmar som har mer än 200 km enkel väg mellan hemadress och High Chaparral:

  • 5 kr per mil och familj.

För familjer som väljer annat resesätt, det vill säga buss, tåg, eventuellt flyg:

  • Avstånd 200 – 499 km ersätter RBU med 200 kr per person mot uppvisande av biljett/kvitto.
  • Avstånd 500 km eller mer ersätter RBU på motsvarande sätt med 400 kr per person.

Logibidrag
Avstånd 200 km eller mer enkel väg: ersättning 200 kr per person mot uppvisande av hotellkostnad.

Ladda ner blankett för att ansöka om ersättning för resa och logi

 

Har du frågor om rese- och logibidraget? Kontakta Tomas Marklund på 076-6779031 eller tomas.marklund@rbu.se.

För frågor om bokningssidan och betalning kontakta High Chaparral direkt på info@highchaparral.se eller 0370–82700.