×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERJulgåva RBU Barnhjälpen Tanzania

Letar du julklapp till någon som har allt? Eller till någon som inte önskar sig något? Genom RBU Barnhjälpen Tanzania:s julgåva kan du göra skillnad för barn och ungdomar, bryta isolering och ge dem möjlighet att ta
del av samhället så som de har rätt till. 

Barnhjälpen Tanzania är ett biståndsprojekt som jobbar för att barn och unga med ryggmärgsbråck och hydrocefalus i Tanzania ska få ett bättre fungerande liv och integreras i samhället. Att ta sig fram självständigt är för många en självklarhet, men inte om du har en funktionsnedsättning som ryggmärgsbråck eller hydrocefalus. Med rullstol blir det möjligt.

Så här gör du:
Nedan hittar du olika gåvobevis. Swisha önskat belopp till Barnhjälpen Tanzania:s nummer 123 031 60 67 och skriv sedan ut gåvobeviset som motsvarar swishad summa.

Rullstol till en ungdom – 800 kr
Med denna gåva ger du en ungdom chans att ta sig runt i närmsta samhället och ta sig till jobb eller studier.

Rullstol till ett barn – 300 kr
Med denna gåva ger du ett barn chansen att ta sig till och delta i skolundervisning och att kunna leka självständigt med kompisar.

Valfritt belopp
Alla bidrag, stora som små, gör skillnad. Vårt mål är att få ihop 30 rullstolar i julgåva till Tanzania. Vi kan förverkliga det tillsammans!

Läs mer om RBU Barnhjälpen Tanzania eller på projektets facebooksida.

God jul och stort tack för din gåva!

RBU Barnhjälpen Tanzania logotyp