×

Vad vill du söka på?

skriv sökord och tryck ENTERSom privatperson

Flickor och getter

För RBU är det självklart att alla barn har rätt till en bra barndom. Att alla har rätt att utvecklas utifrån sina förutsättningar. Även barn med rörelsenedsättning. Det finns flera sätt för dig som privatperson att stödja vårt arbete. Vi är mycket tacksamma för det stöd vi får till vår verksamhet. Välj den form av stöd som passar dig bäst.

Sätt in din gåva antingen via PG 90 00 71-2BG 900-0712 eller via Swish 90 00 712.

RBU:s kampanjknapp med texten Assistans är frihet - Rädda LSS

RBU:s Kampfond

RBU bedriver ett intensivt arbete för att rädda LSS och inte minst den personliga assistansen. För dig som särskilt vill stödja detta ändamål finns möjlighet att skänka pengar till RBU:s Kampfond. Använd PG 90 00 71-2, BG 900-0712 eller via Swish 90 00 712. Märk ditt bidrag Kampfond.


Gåva

Vill du uppvakta någon som fyller år? Eller hedra minnet av någon som avlidit? Du är välkommen att sätta in en gåva när som helst. Små eller stora gåvor – allt mottages tacksamt! Klicka för att komma till vårt gåvoformulär


Autogiro

Det är enkelt att stödja RBU regelbundet via autogiro. Hämta blankett för Medgivande om autogiro


Testamente

Du kan göra stor skillnad genom att inkludera RBU som förmånstagare i ditt testamente. Testamentsgåvor till förmån för RBU är skattefria. Hämta vår folder här som berättar om hur du gör.


Skänk din aktieutdelning

Som privatperson kan du skänka utdelningen på dina börsaktier till RBU. På så sätt behöver du inte skatta på utdelningen och värdet av din gåva blir större. Läs mer här.


Starta en insamling

Vill du göra en insamling till förmån för RBU är det naturligtvis välkommet. För inspiration kika på Glädjerusets insamlingslopp.


Fondspara med hjärtat

Se här hur dina pengar kan växa i Swedbank Robur Humanfond samtidigt som de verkar för en god sak. Till sidan Spara med hjärtat


Bli medlem

Självklart är alla våra medlemmar ett stort stöd. Tillsammans blir vi helt enkelt starkare. Vill du bli medlem? Klicka här för att läsa mer om att vara medlem i RBU och för att fylla i medlemsformuläret.


Donera via Facebook

Via ditt Facebookkonto kan du starta en insamling där pengarna går till RBU. Dina följare kan enkelt donera till din insamling via kortbetalning. Klicka här för att starta en insamling.


RBU har ett 90-konto och står under kontroll av Svensk Insamlingskontroll. Det innebär att du kan känna dig säker på att pengarna används på rätt sätt.